%3C%21-- --%3E %3C%21-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --%3E

Att följa deltagare i lopp

Båda följare och deltagare behöver använda RaceOne-appen under loppet för att ni ska få ut så mycket som möjligt av appen.

Om du/ni har problem med följning så kika gärna på den här artikeln där vi tar upp vanliga problem och hur du löser dem.

Gör så här

- Ladda ned RaceONE och skapa konton hos oss
Både du som följare och deltagare behöver ha konton hos oss och appen nedladdad i era telefoner. Konton skapas snabbt så snart ni startat appen första gången.

- Loppet som deltagare ska delta i behöver finnas i appen
Kontakta vår support om loppet inte finns, så hör vi av oss till arrangören.

- Deltagaren måste registrera sig som deltagare på loppet
Detta görs genom att på loppets sida i appen klicka "Delta i loppet", fylla i den information som efterfrågas och bekräfta. I vissa fall kan det krävas en loppkod eller köp av startplats. Hör av er till vår support om ni är osäkra, så hjälper vi er vidare.

- Följaren måste aktivt följa sin deltagare
När deltagaren har registrerat sig på loppet kommer hen att finnas med på startlistan för loppet. Där kan följaren nu klicka på "Följ" på motsvarande rad.
Alternativt kan man använda sökfunktionen på appens startsidan och söka upp deltagaren och följa hen den vägen.

- Deltagare måste starta loppet även i appen, och ha telefonen med sig under loppet
Om deltagaren inte gör detta har vi ingen möjlighet att få in hens position och kan på så sätt heller inte visa följare var deltagaren befinner sig eller de beräknade tiderna. Vissa lopp samarbetar vi med, och kan då ändå hålla er uppdaterade med de officiella mellantider som loppet har. Men för att kunna utnyttja RaceONE till max med bland annat peppningar, chat och fotouppladdning, så rekommenderar vi verkligen att deltagaren använder appen under sitt lopp.

Kostnad

I en hel del av loppen i appen är det gratis att följa deltagarna, men ibland tar vi ut en avgift per följning. Om det är så att användaren deltar i många lopp och du vill följa så många av dessa som möjligt rekommenderar vi att du som följare istället skaffar premium - då får du följa hur många du vill, så ofta du vill!

Vänligen observera att följning för vissa större lopp kan komma att inte ingå i premium. Är du osäker om just ditt lopp? Kontakta vår support: support@raceone.com

Med premium finns även många andra fördelar, och du kan läsa mer om vad du får med premium här:
PREMIUM - allt du behöver veta

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss