Problem med att följa deltagare

Jag kan inte se min deltagare på kartan och får ingen information om mellantider

Efter ditt access- eller premiumköp måste du aktivt välja vilka deltagare du önskar följa i loppet. Detta genom att söka upp deltagaren i deltagarlistan som du hittar på loppets sida i appen. Klicka på FÖLJ på den rad som motsvarar din deltagare. När du följer en deltagare kommer du kunna se hen under flikarna KARTA och JÄMFÖR.

Om du inte får någon information alls om deltagaren trots att du aktivt följt hen i startlistan, så har hen troligtvis inte startat loppet i appen, och vi har då ingen möjlighet att visa följare var deltagaren befinner sig. Vi använder telefonen tillsammans med appen som GPS-sändare och har alltså inga chip eller liknande placerade på deltagarna.

En deltagare kan även välja att delta i loppet utan GPS och registrerar då sitt resultat i efterhand. Vi har då ingen möjlighet att visa följare var deltagaren befinner sig under själva loppet. Om deltagaren har GPS avstängd så står detta på deltagarlistan som du hittar på loppets sida i appen.

Jag kan inte se min deltagare på kartan, men får information om mellantider

Deltagaren har troligtvis inte startat loppet i appen, och vi har då ingen möjlighet att visa följare var deltagaren befinner sig.
Vi använder telefonen tillsammans med appen som GPS-sändare och har alltså inga chip eller liknande placerade på deltagarna.

Ibland är vi ihopkopplade med loppets tidtagare. Då får vi tillgång till loppets mellantider och kan på så sätt förmedla din deltagares beräknade position, distans och tider.

Min deltagare har stängt av GPS - kan ni aktivera det?

Nej, vi kan inte ändra deltagarnas val angående huruvida GPSen ska vara på eller inte under loppet.
Försök om möjligt att kontakta deltagaren själv och be hen att aktivera GPSen.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss