Kostnad för användning av appen

APPEN

RaceONE i sig kostar ingenting att ladda ner, och det är även helt gratis att skapa ett konto.DELTA

Vi erbjuder något för alla typer av användare.

UTAN KOSTNAD
Varje månad finns det några lopp som du kan delta i - helt gratis!

ARRANGÖRSSKAPADE LOPP
Även om det finns lopp som från vår sida inte kostar någonting, så är det många lopp där arrangören tar ut en startavgift. Dessa lopp begränsas vanligtvis med hjälp av en loppkod som du får tillgång till när du anmält dig till loppet. Anmälningarna ska oftast gå direkt till arrangören så kolla i första hand den information som de delar med sig av, och därefter kommer du kunna registrera dig på loppet i appen.

PREMIUMINNEHÅLL
Vi ser till att fylla appen med roliga och spännande lopp och utmaningar. De flesta av dessa kräver att du har ett Premiummedlemskap.
Premium köper du i appen, och du kan läsa mer om Premium här:

PREMIUM - allt du behöver veta

STYCKKÖP
Numera finns även ett alternativ för dig som inte vill starta något abonnemang. De allra flesta loppen där vi står som arrangör erbjuden även möjlighet att köpa access till endast det aktuella loppet.FÖLJA

Som följare behöver du vanligtvis betala ett litet belopp för att kunna följa en deltagare i ett lopp. Hur mycket detta kostar, om något, skiljer sig från lopp till lopp.

Om du ofta följer en eller flera deltagare i många olika lopp, så tjänar du snabbt på att istället bli PREMIUMmedlem. Du får då följa ett obegränsat antal deltagare under tiden som Premium är aktivt.

Vänligen observera att vissa större lopp kan komma att inte ingå i ett premiummedlemskap. Om du är osäker på just ditt lopp så kontaktar du oss via support@raceone.com

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss