Rekrytera deltagare

Det är möjligt att rekrytera familj och vänner till ditt lopp - antingen för att de ska följa eller för att delta, och det finns några olika sätt att göra detta på.

VIA DELNINGSFUNKTIONEN
Du kan använda delningsfunktionen för att ta fram rekryteringen. Den hittar du på loppsidorna i appen - både i menyn där du oftast ser DELTA I LOPPET, LEADERBOARD och DELA LOPPET. Du hittar även delningsfunktionen i skärmens övre högra hörn på loppsidorna (tre prickar som är sammankopplade).
- Se bild nedan

VIA KNAPP PÅ LOPPSIDORNA
På loppsidan finns även knappen VÄRVA EN VÄN om du själv är deltagare i loppet.
- Se bild nedan

I LOPPVYN
I loppvyn (där du startar loppet) hittar du en röd banner där det står BJUD IN DELTAGARE ATT KÖRA LOPPET MED DIG. Denna är endast tillgänglig innan du startar loppet. Om du vill värva en vän under pågående lopp så pausar du loppet i appen och då kommer denna banner upp igen. Observera att tidslopp inte går att pausa, och därför kommer du inte kunna värva under ett pågående tidslopp.
- Se bild nedan
Bra att veta

När din vän scannar din QR-kod eller klickar på din länk kommer hen först få ladda ned appen från App store eller Google play - om hen inte redan har appen det vill säga. Om hen däremot redan har appen kommer hon direkt rekryteras.

Det skapas ett temporärt konto för din vän där hen kommer ha namnet "<ditt namn>s vän" - ex RaceONEs vän

Det är upp till din vän att sedan uppdatera sin kontoinformation (vilket kan göras från profilsidan i appen). Vill hen inte ha något konto behöver hen inte göra något särskilt - vi har inte sparat några uppgifter om din vän och hen förblir anonym.

Om loppet har gratis deltagande kommer din vän att automatiskt registreras på loppet. Om loppet har gratis följning kommer du vän att automatiskt börja följa dig i loppet.

Om det kostar att följa eller delta i loppet kommer din vän att få upp betalningsalternativen.Menyn du får upp

VÄRVA EN VÄN ATT DELTA I LOPPET
När du vill att en vän ska köra samma som lopp som dig, eller om du hittar ett lopp som du känner skulle passa din vän.

VÄRVA EN VÄN ATT FÖLJA LOPPET
När du ska köra ett lopp och vill att din vän ska följa dig och andra i loppet.

REKRYTERA EN VÄN ATT FÖLJA MIG
När du ska köra ett lopp och vill att din vän ska följa dig.

DELA LOPPET, BILDER OCH RESULTAT
När du ska eller har deltagit i ett lopp och vill dela med dig av det. Det kan vara att tipsa andra om loppet i sig, dela bilder från ditt lopp eller visa upp ditt resultat.Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss