Betalning via faktura

Det blir mer och mer populärt att företag gör gruppanmälningar för sina anställda - vilket vi tycker är toppen! Som företag är det oftast smidigare med fakturabetalning och här hittar du information om era alternativ.

Då betalningar av startplats/startavgift är något som till slut hamnar hos arrangörerna så behöver ni i första hand kontakta just arrangören. Ibland använder sig arrangören av egen eller annan extern betallösning. 

Om arrangören använder sig av vår betallösning, så löses detta smidigast genom att ni först kontaktar arrangören som i sin tur kan sätta upp exempelvis en rabattkod för just era anställda och sedan skicka ut en faktura till er. Om arrangören skulle känna sig osäker kring detta så går det självklart bra att de hör av sig till oss för råd och tips!

Vänligen observera att det är upp till varje arrangör att själv avgöra om de erbjuder fakturabetalning - men det brukar gå att lösa utan problem. Om ni är osäkra på vem som är arrangör - kontakta oss så hjälper vi er vidare!

Är det däremot vi själva som står som arrangör för loppet så hör ni självklart av er direkt till oss - så hittar vi en smidig lösning. Ni når oss på support@raceone.com

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss