Radera konto

Så tråkigt att du funderar på att lämna oss!

Du raderar ditt konto genom att följa dessa steg:

  1. Gå in på din profil
  2. Klicka på det lilla kugghjulet bredvid ditt namn
  3. Välja alternativet Inställningar
  4. Allra längst ner vid sektionen Konto så hittar du Radera konto.
  5. Bekräfta genom att skriva in DELETE i rutan och sedan klicka Ja

Efter detta så har du 3 dagar på dig att ångra dig (vi håller tummarna!) innan ditt konto raderas permanent.
Du tas samtidigt bort från alla eventuella mailutskick.

Observera!

När ditt konto raderas så försvinner även ditt namn från dina resultat och ersätts med en anonym text - detta för att resultatlistorna inte ska påverkas.
Vid officiella resultat där tider registreras via externt tidtagningsbolag så kommer ditt namn och resultat fortfarande vara synliga i dessa resultat.

Vi hoppas självklart på att få se dig tillbaka hos oss i framtiden!

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss